¡La primera edición de la revista ya está aquí!

Consell de Formació Professional de la ciutat de Barcelona

El Col·legi de Delineants de Barcelona estarà present de forma activa en la seva constitució formal

El proper dijous, 15 de abril de 2021, està convocat el plenari de constitució del Consell de la Formació Professional de Barcelona, on està previst que assisteixin representants de Col·legi de Delineants de Barcelona per a participar, de manera activa, en la creació i desenvolupament de l’organisme.

L’acte, que se celebrarà de forma telemàtica, comptarà amb un ordre del dia format per cinc punts, entre els quals destaca la Constitució del Plenari. Així mateix, es triarà la Vicepresidència Associativa i seran presentats els nous membres de Consell que s’incorporen en aquesta reunió. A més, es presentaran les línies de treball per aquest any 2021 i fins l’any 2023.

Al final de l’acte està previst que se celebri un debat sota el títol «NOUS ESCENARIS EN LA FORMACIÓ PROFESSIONAL. ELS REPTES A BARCELONA», serà obert i retransmès a través dels canals de comunicació de l’Ajuntament de Barcelona (en el que us convidem a assistir en aquest enllaç) en el qual està previst que hi participin:

  • Clara Sanz López, secretaria general de Formació Professional de el Ministeri d’Educació i Formació Professional
  • Fabian Mohedano, president de el Consell Català de Formació Professional
  • Gemma Verdés, cap de l’Àrea d’Ensenyaments Postobligatoris i de Règim Especial del Consorci d’Educació de Barcelona
  • Raquel Gil, comissionada de Promoció d’Ocupació de l’Ajuntament de Barcelona
  • Maria Truño, comissionada d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies