¡La primera edición de la revista ya está aquí!

I Congrés de la Formació Professional de Catalunya

Com sabeu, la formació professional és un pilar estratègic de les societats modernes. Qualsevol país que vulgui ser competitiu necessita una oferta d’FP més ajustada a les necessitats reals de les seves empreses. 

Davant d’això, PIMEC assumeix l’exigència d’establir un pacte per la Formació Professional, a través de la celebració a Barcelona, del “I Congrés de Formació Professional de Catalunya”  el proper 21 de novembre. 

El Col·legi Professional de Delineants, Tècnics Superiors en Projectes de Barcelona i el Consell de Col·legis Professionals de Delineants de Catalunya seran entitats de suport al Congrés, i estaran presents amb l’assistència dels Srs. Sergio Casado i Eloy Valdecantos.

Amb un esperit integrador i amb el desig d’aportar elements raonats d’interès al debat actual, el Congrés planteja 4 blocs temàtics fonamentals pel futur de la formació professional. A més, comptarà amb conferenciants i ponents de gran rellevància de nivell internacional.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies